WPWATERSTOP_LOGO

WP Waterstop - Bescherm je gebouw tegen hoogwater

waterstop

Eenvoudig en Snel te Installeren Waterstop­ systeem

Ons waterstopsysteem is speciaal ontworpen om jouw gebouw te beschermen tegen hoogwater. Met onze snelle en eenvoudige installatie kan het systeem door jou zelf worden geplaatst. Geef ons simpelweg de benodigde maten door en wij zorgen voor een perfect passend systeem.

Beeldmerk

Contacteer mij voor meer informatie

Heb je vragen over hoe ons systeem jouw gebouw kan beschermen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te voorzien van op maat gemaakte oplossingen voor jouw situatie.

Marcel WP-Waterstop

Marcel Voskamp, oprichter van WP Wasto Benelux BV. Exclusief leverancier van het WP Waterstop systeem voor de Benelux.

Wat is WP Waterstop?

WP Waterstop is een innovatief systeem gebaseerd op het bewezen concept van Husemann & Hücking dat al sinds 2002 in heel Europa wordt gebruikt. Wat dit systeem uniek maakt, is dat het is ontworpen om door de klant zelf te worden geïnstalleerd bij gebruik. Met het modulaire ontwerp kunnen we het systeem flexibel aanpassen aan verschillende configuraties, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.

Een van de belangrijkste voordelen van WP Waterstop is ons gepatenteerde bevestigingsconcept, waardoor het systeem snel en eenvoudig te installeren is, zelfs in noodsituaties, met slechts één persoon. Hierdoor bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar kunt u ook vertrouwen op een stevige en betrouwbare afdichting van muuropeningen van elke grootte en constructie.

Kortom, WP Waterstop biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor het veilig afsluiten van muuropeningen, waarbij de klant zelf het systeem kan installeren zonder de noodzaak van externe hulp.

Maatwerk­oplossingen voor Jouw Specifieke Behoeften

Of het nu gaat om een deuropening, raam, garagedeur, roldeur, ventilatierooster of kelderluik, ons WP Waterstop-systeem biedt een oplossing op maat voor al deze situaties.

waterstop

Bescherming Tegen Meerdere Gevaren

Naast overstromingen biedt ons systeem ook bescherming tegen inbraak en vernieling. Wij streven ernaar om jouw gebouw te beveiligen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Vraag een offerte aan

Download WP Waterstop brochure

Graag ontvangen we uw naam en e-mailadres, zodat we u onze brochure kunnen toesturen via e-mail.

Indicatie montage

Het inbouwen van een waterstop systeem kan variëren in prijs, afhankelijk van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren is de grootte van uw woning. Grotere woningen vereisen vaak meer materiaal en installatiewerk, wat de kosten kan verhogen. Onderstaand vindt u een drietal documenten met een kostenindicatie afhankelijk van de afmetingen, en de plaatsing van het systeem.

Soort montage: