WPWATERSTOP_LOGO

WP Waterstop is makkelijk en snel te installeren

WP Waterstop biedt een gemakkelijk en snel te installeren systeem dat door de klant zelf kan worden geïnstalleerd. Door eenvoudig de benodigde maten door te geven, maken wij het systeem passend, zodat je het  alleen nog zelf hoeft  te plaatsen. Voor een prijsindicatie kun je in de onderstaande tabel kijken.

Of je nu kiest voor bevestiging voor of in de dagkant van je muuropening of deurkozijn, de installatie is eenvoudig te realiseren. Het is belangrijk dat de ondergrond vlak en geschikt is voor een succesvolle installatie. Zorg ervoor dat de ondergrond goed is voorbereid, aangezien een vlakke ondergrond zorgt voor een optimale werking en duurzaamheid van het WP Waterstop-systeem.

Beeldmerk

WP Waterstop is makkelijk en snel te installeren

Bij montage voor de opening kunnen de onderdelen gemakkelijker en kostenefficiënter worden gemonteerd. Montage in de opening geeft een subtielere uitstraling, maar vereist sterkere verbindingseisen vanwege de afschuifkrachten. Plaats de tandrails parallel aan elkaar en schuif de lichtgewicht lamellen individueel in de tandrails. Door ze stevig vast te zetten met klemstukken, creëer je snel en gemakkelijk een veilige barrière tegen hoog water.

Onze lichte lamellen kunnen door één persoon binnen enkele minuten worden geplaatst. Wanneer het systeem niet in gebruik is, kunnen de lamellen plaatsbesparend worden opgeslagen door de profielen in elkaar te schuiven.

Het WP Waterstop-systeem is ontworpen voor hergebruik, afhankelijk van je behoeften. Het biedt betrouwbare hoogwaterbescherming telkens wanneer je het nodig hebt. Zorg ervoor dat de ondergrond vlak is en voldoet aan de vereisten. De klant is verantwoordelijk voor de voorbereiding van de ondergrond voor een optimale werking.

Bij WP Waterstop maken we gebruik van gegalvaniseerde stalen profielen, wat veel voordelen biedt. Staal is stabiel, licht, sterk, milieuvriendelijk en kosteneffectief. Op deze manier kunnen we jouw gebouw op een betaalbare manier effectief beschermen tegen wateroverlast.

Vraag een offerte aan

Waterstop

Bescherming tegen inbraak en vandalisme

Daarnaast biedt het WP Waterstop-systeem ook bescherming tegen inbraak en vandalisme. Onze resistente stalen schotten bieden actieve veiligheid en optimale bescherming, zelfs in gebieden met overstromingen, lawines en stedelijke gebieden die vatbaar zijn voor vandalisme.

Opslag en onderhoud

Na een overstroming kunnen de onderdelen van het WP Waterstop-systeem afzonderlijk worden verwijderd. Gebruik geen reinigingsmiddelen, omdat deze de afdichtingen kunnen beschadigen. Wanneer het systeem niet in gebruik is, kunnen de lamellen ruimtebesparend worden opgeslagen door ze in elkaar te schuiven.

Het WP Waterstop-systeem kan herhaaldelijk worden gebruikt. Vertrouw op ons systeem voor betrouwbare bescherming die is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

waterstop

Klanten geven ons een

9,5 / 10

Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Damian Elants
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Jeffrey Camphens
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Bart de Koning
Vorige
Volgende
Indicatie montage

Het inbouwen van een waterstop systeem kan variëren in prijs, afhankelijk van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren is de grootte van uw woning. Grotere woningen vereisen vaak meer materiaal en installatiewerk, wat de kosten kan verhogen. Onderstaand vindt u een drietal documenten met een kostenindicatie afhankelijk van de afmetingen, en de plaatsing van het systeem.

Soort montage:
Terugbel­verzoek

Heb je vragen of hulp nodig? Plan eenvoudig een vrijblijvend telefoongesprek. Laat je telefoonnummer achter, en we nemen op het gewenste tijdstip contact met je op.

Marcel WP-Waterstop